• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Фуражна пшениця з України дешевшає на світовому ринку - аналітики
    Опубликовано: 2014-01-26 16:02:55

    Причиною зниження експортних цін став низький попит
    Впродовж останнього тижня (13.01.14-19.01.14) на ринку фуражної пшениці аграрії утримували пропозицію, що дозволило незначно збільшити ціну. А саме, відбулося збільшення максимальних цін, що сталося у зв’язку з гострою необхідністю у поповненні запасів сировини переробними підприємствами.
    Про це кореспонденту «Агравері» повідомили аналітики консалтингової компанії «Дикун».
    «Діапазон закупівельних цін розширився та ціна коливалася в межах 1650-1800 грн/т. Варто зазначити, що в Київській області утворився дефіцит фуражної пшениці, це спричинило збільшення ціни до 2000 грн/т, на умовах СРТ», ― йдеться у повідомленні.
    Аналітики зазначили, що експортні ціни (FOB порти Чорного моря) на українську фуражну пшеницю впродовж тижня суттєво знизилися через низький попит на українську зернову.
    «Станом на 17 січня середня ціна зовнішніх контрактів становила 245 дол./т. На нашу думку, найближчим часом не варто очікувати суттєвих змін як в активності зернового ринку та і в цінових тенденціях», ― додали експерти.

    agravery.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.