• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Обговорено перспективи та напрями діяльності Центру підвищення кваліфікації Міжнародного Союзу Електрозв’язку для країн Європи та СНД
    Опубликовано: 2006-01-25 11:15:00

    Представники Держзв’язку взяли участь у роботі Другого засідання Керівного комітету Відділення СНД Центру підвищення кваліфікації для Європи та СНД. Обговорено перспективи та напрями діяльності Центру підвищення кваліфікації Міжнародного Союзу Електрозв’язку для країн Європи та СНД у 2006 році

     З 2005 року в Україні діє Координаційний офіс Центру підвищення кваліфікації Міжнародного Союзу Електрозв’язку для країн Європи та СНД. Центр підвищення кваліфікації для країн Європи та СНД входить до всесвітньої мережі регіональних навчальних центрів, що діють під егідою Міжнародного Союзу Електрозв’язку.

    За рік Центром підвищення кваліфікації було проведено значну роботу, зокрема відбулась низка семінарів та конференцій з актуальних питань розвитку телекомунікацій, підготовлено три курси дистанційного навчання, випущено декілька компакт-дисків тощо.

    Діяльність Центру спрямовано на підготовку на регіональному рівні фахівців із широкого спектру питань розвитку телекомунікацій, регулювання та керування використанням телекомунікаційних ресурсів, впровадження нових технологій та послуг тощо.

    У Києві 19-20 січня відбулось Друге засідання Керівного комітету Відділення СНД Центру підвищення кваліфікації для Європи та СНД, організованого Міжнародним Союзом Електрозв’язку. На засіданні, в якому взяли участь представники Держзв’язку, було проаналізовано роботу Центру у 2005 році та підготовку плану дій на 2006 рік, спрямованого на забезпечення стійкого розвитку Центру; організаційні питання діяльності Керівного комітету тощо.

    На порядку денному засідання також постав аналіз досвіду дистанційного навчання, запровадженого Центром на теренах СНД.

    Друге засідання Керівного комітету стало також місцем обговорення підготовки до таких важливих міжнародних зустрічей, як Всесвітня конференція з розвитку електрозв’язку, яка відбудеться у березні 2006 року у м. Доха (Катар) та Всесвітньої конференції радіозв’язку (ВКР-2006).

    На завершення засідання було прийнято низку рішень та рекомендацій стосовно діяльності Центру підвищення кваліфікації Міжнародного Союзу Електрозв’язку для країн Європи та СНД.

    Инф. STC.gov.ua

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.