• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Крим - тривають заходи МНС у місцях виявлення пташиного грипу
    Опубликовано: 2006-01-17 12:51:00

    16-го січня у селищі Приморський Феодосійської міської ради АР Крим, на території птахокомплексів ТОВ „Побережжя”, АТОВ „Югагро” та ППТОВ „Птахокомплекс”, де 30–31 грудня 2005 року було зареєстровано падіж птиці через вірус грипу А (серотип Н5), продовжувалася  дезинфекція приміщень, прилеглої території, кормів, гноєсховища та посліду, що залишився.

    Підстилковий матеріал, годівниці із залишками корму, сміття та малоцінний інвентар спалюються. На птахокомплексах вилучено та утилізовано всю птицю – майже 166 тисяч голів. Хворих серед людей з підозрою на зараження грипом не виявлено. На території автономії проводяться заходи щодо контролю за епізоотичною ситуацією, в осередках загибелі птиці проводиться комплекс дезінфекційних, санітарно-протиепідемічних та протиепізоотичних заходів. Координацію робіт з ліквідації надзвичайної ситуації на місці події здійснюють опергрупи Міністерства та Головного управління МНС України в АР Крим.

     Урядовий портал



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.