• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Міністерство охорони здоров'я контролює ситуацію зі спалахом захворювання на черевний тиф у Закарпатській області
    Опубликовано: 2005-12-09 13:19:00
     За повідомленням Закарпатської обласної санітарно-епідеміологічної станції 6 грудня 2005 року в с. Сімер Перечинського району зареєстровано 6 хворих на черевний тиф.
     
    Станом на 9 грудня 2005 року в Ужгородській інфекційній лікарні знаходиться 6 хворих з позитивним результатом досліджень методом гемокультури; перебіг захворювання середньої та легкої важкості, 48 осіб під наглядом лікарів.
     
    Проведені заходи:
    - з метою раннього виявлення та ізоляції підозрілих на захворювання організовано подвірні обходи в селі. Станом на 9 грудня 2005 року оглянуто 2671 осіб, подвірними обходами охоплено 265 домоволодінь, проводяться медичні огляди дітей у ліцеї та середній школі;
    - у населеному пункті проведено заключну дезинфекцію у 8 осередках, дезинфекцію 387 колодязів, 609 надвірних вбиралень;
    - проведено 27 досліджень на залишковий хлор;
    - організовано водозапеспечення населеного пункту привізною водою. Повністю запеспечен водою ліцей та об'єкти, розміщені на локальному водопроводі ліцею, об'єкти торгівлі с. Сімер.
    - Епідеміологічне простеження продовжується, межі вогнища уточнюються. Комплекс заходів з раннього виявлення, ізоляції та обстежень підозрілих на захворювання, попередження подальшого поширення захворювання триває.
     
    Комплекс санітарно-гігієнічних, дезінфекційних та протиепідемічних заходів продовжується.
     
    В області працює комісія фахівців МОЗ України.
     
    Ситуація знаходиться під контролем МОЗ.
     
    Прес-служба МОЗ
     
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.