• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Президент України готовий надати спеціальний статус деяким навчальним закладам
    Опубликовано: 2005-10-06 16:15:00
    Президент України Віктор Ющенко готовий підписати указ, який надасть спеціальний статус деяким українським навчальним закладам.
     
    Про це Глава держави заявив на прес-конференції у Львові, відповідаючи на запитання щодо можливості підписання такого документа.
     
    Віктор Ющенко повідомив, що нещодавно ініціатори цієї ідеї передали йому пакет документів, серед яких проект президентського указу. У ньому запропоновано надати спеціальний статус восьми навчальним закладам України. «Я залюбки цей проект почитаю, і після роботи правників, юристів я його обов’язково підпишу», – запевнив Глава держави.
     
    Відповідаючи на запитання про визнання в Україні богослов’я як наукової дисципліни, Глава держави нагадав, що вивчення етики віри вже впроваджено в деяких середніх школах, насамперед там, «де є готовність» до такої дисципліни. Віктор Ющенко запевнив, що він особисто підтримує викладання цього курсу, водночас, зауваживши, що далеко не всі школи готові до нього, в тому числі й матеріально.
     
    Офіційне інтернет-представництво Президента України
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.