• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Практично вирішене питання про акредитацію освіти на території країн СНД
    Опубликовано: 2005-10-05 09:38:00
    Міністри освіти країн СНД практично вирішили питання про акредитацію середньої та вищої професійної освіти на території держав Співдружності. Про це повідомила помічник президента РФ Джахан Поллиєва за підсумками XІ конференції міністрів освіти держав СНД.
     
    За словами Поллиєвої, для того, щоб країни СНД не втратили вже напрацьовану базу в сфері вчених ступенів, цей процес повинен тривати. Вона повідомила, що за підсумками конференції ухвалене рішення провести в рамках Року СНД в 2006 році лінгвістичну конференцію, на якій будуть обговорюватися питання розвитку мов.
     
    Міністерство освіти та науки РФ визначить список професій, які вимагають додаткового визнання на території інших країн. Про це заявив на XІ Конференції міністрів освіти держав-учасників СНГ міністр освіти та науки РФ Андрій Фурсенко. Головним чином для цього необхідно виробити загальні підходи визнання документів про вищу професійну освіту. Робота в цьому напрямку вже ведеться.
     
    Рішення питання про акредитацію середньої та вищої професійної освіти є величезною користю для розвитку країн СНД і їхньої науки.
     
    Инф. osvita.org.ua
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.