• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Киевские дети вместо классических танцев переходят на танцы на пилоне
    Опубликовано: 2013-06-14 06:33:15

    Журналісти TCH.ua відразу звернули увагу на незвичну рекламу в одному зі столичних фітнес-центрів. На ній зображені діти, які танцюють на пілоні.

    У свої 8 років Андрійко Косташ демонструє зовсім недитячий прес і біцепси. Він сам умовив батьків дозволити йому займатися "дорослими" танцями. Схожі трюки хлопчик побачив у цирку. У майбутньому Андрійко мріє стати актором. Саме для цього, каже, йому потрібні танці на пілоні.

    Крім того, він займається боксом, карате, гімнастикою та плаванням. На пол-денс ходить мінімум двічі на тиждень. Про його особливе захоплення друзі знають і дивуються. А його тато переконаний - це спорт, який поки у суспільстві не сприймають.

    "Коли дізнаються, що дитина займається такими танцями, то питають: "Ви що до нічних клубів його водите?", - розповідає чоловік.

    Маші Дядченко всього 11 років. Пол-денс вивчає менш ніж півроку. Про такий вид хореографії дізналася з Інтернету. Але так, як дорослі в нічних клубах, танцювати не хоче.

    Дівчинка з 4-х років займалася класичними танцями, але, розповідає, що там було нудно. А тут і розтяжка цікавіша, і фізичне навантаження більше. Щоправда, зізнається, маму довелося вмовляти, щоб привела її сюди.

    Про своє захоплення друзям у школі дівчинка не розказувала, а бабусі і татові - тим паче.

    Психолог Вадим Колесніков про дитячий пол-денс чує вперше від ТСН.Особливе. Каже, нічого поганого в таких танцях немає, бо це теж спорт.

    "Зрозуміло, що так чи інакше будь-яка дитина, яка відправляється батьками у великий спорт повинна якимось чином нівелювати комплекси самих батьків. Діти заручники комплексів батьків", - пояснює психолог.

    Андрійко та Марія пол-денс сприймають як особливу акробатику. Так їм говорить тренер, і пояснює, що тут і звичайна фізкультура, і мистецтво.

    Раніше повідомлялося, що у нічному клубі влаштували шокуючу еротичну вечірку для школярів.

     

    http://vidgolos.com



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.