• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Какие авто особенно часто угоняют в Киеве
    Опубликовано: 2013-03-19 08:12:32

    Як правило, викрадають автомобілі, що стоять біля різноманітних торговельних закладів та будинків. Зважаючи на це, Державтоінспекція рекомендує водіям залишати автомобілі на стоянках, що охороняються, або у гаражних боксах. Якщо такої можливості немає, радимо автовласникам залишати транспорт там, де є освітлення – не кожен зловмисник наважиться вчинити крадіжку на видноті. Крім того, необхідно обладнати своє авто мінімум двома засобами захисту – механічним та електронним.

    За останній тиждень на території столиці зареєстровано сім незаконних заволодінь автотранспортом. Два з них було розкрито одразу по гарячих слідах, знайдено одне раніше викрадене авто. До того ж повернено власникам ще два транспортних засоби, що значились у розшуку по базі «ІНТЕРПОЛ». Про це повідомляє столична Державтоінспекція.

    Ось приклади деяких затримань. 13 березня у Святошинському районі інспектори ДАІ спільно з працівниками карного розшуку та Державної служби охорони затримали двох чоловіків, які незаконно заволоділи автомобілем Jaguar S-Type. Ця подія сталася на бульварі Вернадського, 57. Чоловіки відкрили авто шляхом сканування сигналізації. Але зникнути їм не вдалося. Для з’ясування всіх обставин їх доставлено до райуправління міліції.

     

    http://kiev-forum.org

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.