• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Metro Cash & Carry святкує своє 2-чя та відкриває 7-ий магазин на Україні в Донецьку
    Опубликовано: 2005-08-16 11:29:00

    Донецьк, 16 серпня 2005 – Сьогодні, Донецький Міський Голова Олександр Олексійович Лук'янченко, Голова Донецької обласної державної адміністрації Вадим Прокопович Чупрун, Головний виконавчий директор «МЕТРО Кеш енд Кері Інтернешнл» Франс Муллер та директор «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» Аксель Лухі перерізали стрічку на офіційній церемонії відкриття нового центру оптової торгівлі METRO, на якій були присутні ще понад 1 000 гостей. 

     

    Завтра, о 7:00 ранку центр оптової торгівлі відчинить двері професійним клієнтам сектору КаБаРе, торговцям, приватним підприємцям – власникам карти клієнта МЕТРО. Того ж самого дня METRO Cash & Carry святкуватиме своє дворіччя в Україні.

     

    30 липня минулого року METRO Cash & Carry та Донецька міська адміністрація підписали Рамкову угоду про співпрацю, яка передбачала відкриття магазину у серпні 2005 р. Лише за п'ять місяців  800 працівників 30-ти будівельних та дизайнерських компаній завершили будівництво торгівельного центру.

     

    Загальні інвестиції у землю, будівництво та обладнання торгівельного центру перевищує 100 млн. грн. (16 млн. євро). Магазин, що працевлаштовує понад 350 місцевих жителів, розташований на 6,8 гектарах землі на Ленінському проспекті 148, Ленінського району і пропонує своїм клієнтам простору стоянку на 600 місць. 

     

    Загальна площа торгівельного центру перевищує 14 000 кв. м., з яких 9 000 кв. м. складає торгова площа. Асортимент торгівельного центру включає понад 20 000 артикулів товарів продовольчої та непродовольчої групи. Понад 90% товарів, що продаються у мережі METRO Cash & Carry закуповуються у понад 1 300 українських виробників, імпортерів та дистриб'юторів.

     

    “Синергія динамічного економічного розвитку та постійно зростаючого сегменту КаБаРе в Донецьку створюють необхідні умови для нашої торгової концепції покликаної забезпечувати денні потреби наших професійних клієнтів за найкращими оптовими цінами. Вже наступного року, на третю річницю МЕТРО в Україні  ми сподіваємося відкрити наш другий торговий центр в Донецьку.» - зазначив Аксель Лухі.

     

    Два роки тому Metro Cash & Carry відкрила свій перший центр оптової торгівлі в Україні, в районі Теремки міста Києва. Сьогодні мережа METRO Cash & Carry має шість торгівельних центрів в Києві (р-н Теремки, Позняки та Петрівка), Харкові, Дніпропетровську та Одесі. До кінця року METRO Cash & Carry  планує відкрити свій перший торгівельний центр у Львові, інвестуючи у розвиток мережі у 2005 році понад 500 млн. грн. (80 млн. євро) та безпосередньо створюючи понад 1 500 робочих місць, а також додаткові робочі місця у сервісних компаніях та компаніях-постачальниках METRO Cash & Carry.

     

    METRO Cash & Carry – міжнародний лідер оптової торгівлі за принципом самообслуговування. Понад 500 магазинів METRO Cash & Carry працюють у 28 країнах світу. більше 86 000 людей працює на компанію на всіх континентах. У 2004 році обіг компанії склав 26,4 мільярдів євро. METRO Cash & Carry є підрозділом компанії METRO Group, третього найбільшого торгівельного концерну в світі, який оперує 2,400 магазинами. Число працівників компанії перевищує 250 тисяч у 30 країнах світу. У 2004 році сукупні продажі METRO Group дорівнювали 56,4 мільярди євро. Компанія працює у шести незалежних  торгівельних форматах, що представлені на відповідних ринках: METRO/Makro – оптова торгівля за принципом самообслуговування, гіпермаркети Real, супермаркети Extra, Media Markt and Saturn – світовий лідер у торгівлі побутовою технікою,  Praktiker – магазини для дому та формату „Зроби сам” і універсальні магазини Galeria Kaufhof.

     

    Контакти:

    ТОВ „Метро Кеш енд Кері Україна”

    Відділ зв’язків з громадськістю

    Тетяна Бабенко

    Тел.: (044) 492 11 81

    E-mail: pr@metro.ua

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.