• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Во Львове женщина после получения травмы отказалась от компенсации
    Опубликовано: 2013-02-25 07:03:05

    Во Львове 20 февраля пожилой женщине на голову упал кусок штукатурки. 65-летнюю пострадавшую госпитализировали в 8 коммунальную городскую клиническую больницу.

     

    Після надання медичної допомоги жінку скерували на амбулаторне лікування за місцем проживання, - повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
    «У центральній частині міста стара забудова і зміна температурного режиму призводить до відшарування штукатурки. Працівники ЛКП стежать за станом будинків, і якщо є видимі ознаки відшарування, місце огороджують стрічкою, а небезпечні елементи збивають», - розповів начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Василь Салабай.

     

    У прес-службі Львівської міської ради розповіли, що районна адміністрація запропонувала виплатити жінці компенсацію, однак вона відмовилася.
    Нагадаємо, у 2010 році Львівська міська рада виплатила 60 тис. грн компенсації жінці, на яку 2007 року у Львові на вул. Франка, 12 обвалився шматок балкону.

     

    По материалам http://news.lvivport.com

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.