• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Во Львове более 50 детей оказались в реанимации из-за алкогольного отравления
    Опубликовано: 2013-02-24 07:08:41

    У Львові до реанімації із алкогольним отруєнням госпіталізували 56 дітей минулого року. Більшість підлітків потрапили до лікарень в шкільний час. Про це у прямому ефірі ток-шоу «Відверта розмова» сказав завідувач реанімаційного відділення Львівської міської дитячої клінічної лікарні Ігор Лукасевич.
    За його словами, зазвичай ті діти, які потрапили до реанімації пролежали там без свідомості від двох до п’яти днів. Після цього лікарі змушені були рятувати їх від різних супроводжуючих хвороб – панкреатитів, розладів шлунку та проблем із кров’ю.
    «Батьки стараються забрати дітей як тільки ті приходять до свідомості. Забираючи дітей, батьки обіцяють, що будуть звертатися до наркологів до психіатрів і так дальше», – додав Ігор Лукасевич.

     

    Нагадаємо, у Львові вже відбулися три рейди. Акція «Громадський контроль. Скажи порушнику: стоп» об’єднала понад 50 молодих хлопців із «Самопомочі», ГО «Завжди вірні», об’єднання студентів-правників, а також студентської ради Львова.
    Додамо, згідно з рішенням міської ради у Львові заборона на продаж алкоголю вночі діє з 22:00 до 10:00. Минулого року в Україні викрито понад 640 випадків продажу алкоголю та тютюну неповнолітнім. Порушники втратили майже 1,2 тис. ліцензій.

     

    Источник http://news.lvivport.com

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.