• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Україні знищать ЖЕКи, а українців зобов‘яжуть самих дбати про будинки
    Опубликовано: 2005-08-08 13:36:00

    Мешканці багатоквартирних будинків можуть бути зобов‘язані дбати про свої помешкання самостійно. Держжитлокомунгосп розробляє законопроект, згідно із яким в Україні з`являться приватні ЖЕКи, так звані кондомініуми. Про це повідомляють «Ділові факти» (ICTV).

    Кондомініуми за гроші українців укладатимуть угоди з енергетиками, водоканалом і газовиками. Обслуговуватимуть будинки та ремонтуватимуть старі комунікації, реконструювати які державні ЖЕКи так і не змогли. Не вистачило коштів. Єдине, що залишає за собою держава, – визначення ціни.

    "Цей порядок розроблений виключно для споживача. Ми чітко прописуємо, що зобов’язаний робити постачальник, які наші права і яким чином скористатися нам як споживачам нашими правами", - каже Олексій Кучеренко, голова Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства.

    Hotline.net.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.