• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Мінтрансзв’язку пропонує скасувати 27 та внести зміни до 57 регуляторних актів
    Опубликовано: 2005-08-08 12:50:00

    Спеціально створена Міністром транспорту та зв’язку Євгеном Червоненко робоча група пропонує скасувати та внести зміни до низки нормативних актів, які регулюють галузі транспорту та зв’язку. Проекти змін вже надіслано на погодження до причетних органів виконавчої влади.

    Робоча група переглянула 129 регуляторних актів Мінтрансзв’язку та 30 - Кабінету Міністрів України. Висновок: необхідно скасувати 27 актів Мінтрансзв’язку та ще до 38 внести зміни. 19 регуляторних актів КМУ також потребують внесення змін згідно з чинним законодавством.

    Серед актів Мінтрансзв’язку, що проходять процедуру скасування - наказ від  27.04.05 № 153 „Про затвердження порядку проведення державної реєстрації електронних інформаційних ресурсів”.

    Робоча група також розробила низку наказів на виконання постанови Кабінету Міністрів України „Про встановлення повноважних органів виконавчої влади та виконавчих органів місцевих рад щодо врегулювання цін і тарифів”. Постановою децентралізується функція регулювання цін і тарифів на перевезення внутрішньообласного, міжміського та приміського сполучення. Відповідно, Мінтрансзв’язку передає повноваження щодо встановлення цих тарифів Раді Міністрів Автономної Республіки Крим, обласним та Київській міській державним адміністраціям. 5 наказів вже направлені на державну реєстрацію до Мінюсту, ще 7 проектів наказів – на погодження до облдержадміністрацій.

    Довідково:

    До складу створеної за наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.06.2005 №319 „Про створення робочої групи з прискореного перегляду регуляторних актів” робочої групи увійшли 13 представників суб’єктів господарювання та 12 представників Мінтрансзв’язку.

    Аналіз регуляторних актів проведено на виконання Указу Президента України від 01.06.05 № 901 „Про деякі заходи щодо забезпечення здійснення регуляторної політики”.

    Прес-служба Мінтрансзв’язку



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.