• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • ДАТ “Чорноморнафтогаз” та ДП “Нафтогазбезпека” уклали угоду про охорону виробничих об’єктів
    Опубликовано: 2005-08-02 14:05:00

    З метою посилення контролю за збереженням сировини, паливно–енергетичних ресурсів та товарно-матеріальних цінностей ДАТ “Чорноморнафтогаз” уклала угоду з ДП “Нафтогазбезпека” щодо надання послуг з охорони найважливіших об’єктів товариства. Заходи із посилення надійності охорони вживаються за результатами комплексної перевірки ДАТ “Чорноморнафтогаз”.

    Керівництво НАК “Нафтогаз України” приділяє велику увагу питанню збереженню сировини, паливно–енергетичних ресурсів та товарно-матеріальних цінностей нафтогазового комплексу. З метою більш якісного вирішення зазначених завдань у Департаменті з питань безпеки НАК “Нафтогаз України” створено Управління організації роботи підрозділів безпеки підприємств та методичного забезпечення. Водночас, за ініціативи Департаменту, кардинально реорганізовано ДП “Нафтогазбезпека”, на завершальному етапі знаходиться зміна керівництва дочірнього підприємства, вдосконалюється система контролю за охоронною діяльністю підприємств та товариств, що знаходяться в корпоративному управлінні НАК “Нафтогаз України”.

    Прес-центр НАК “Нафтогаз України"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.