• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • «Обід з Послами у Києві»
    Опубликовано: 2012-10-01 15:21:48

    Шановні гості!

    05 жовтня 2012 р. о 15.30 у рамках ІІ Міжнародного Фестивалю «Книжновий Арсенал» (Мистецький Арсенал, вул. Лаврська, 12) відбудеться найяскравіша подія тижня: презентація унікальної  книги «Обід з Послами у Києві» та пресс-конференція з автором ідеї та видавцем книги Іриною Резнік.

    На презентації будуть присутні поважні та відомі особи, представники дипломатичного корпусу, мистецької еліти України. По закінченні присутнім пропонується фуршет від ресторану «Липский особняк» (закуски та блюда різних країн світу).

    «Обід з Послами у Києві» - інтернаціональний проект, робота над яким обєднала дружин Послів 31 країни.  Зібрані у цій книзі рецепти блюд національної кухні – ексклюзивні; це ті дорогі, збережені поколіннями рецепти, які передаються у кожній сім’ї. З безмежною любов’ю  до своєї культури, часткою якої є національна кухня, розповідають дружини Послів про традиції святкування та частування гостей у своїй країні.

    Проте «Обід з Послами у Києві» неможливо вважати кулінарною книгою, адже її місія набагато важливіша – це насамперед патріотичний проект. Книга видана двома мовами (українською і англійською), і розійшлася далеко за межі нашої країни. А для іноземних читачів на сторінках книги представлені  панорамні знімки чарівних краєвидів Києва.

    При виданні книги було використано найсучасніші технології видавництва: екологічно чистий папір, шовковий матеріал для обкладинки, ручна робота.

    Вперше в Україні, лише для книги  «Обід з Послами у Києві» було розроблено  унікальне за технологією 3D-зображення, яке прикрашає обкладинку лише  10  екземплярів книги. Це надзвичайно ефектне видовище зачаровує і привертає увагу; до того ж книга виставляється  на спеціальній кованій підставці ручної роботи.

    Таким чином,  книга  «Обід з Послами у Києві» - благородний, вишуканий подарунок  поважній особі або  дорогій людині.

    Пропонуємо вам відвідати презентацію, поспілкуватися з цікавими людьми, скуштувати інтернаціональні страви, і особисто пересвідчитись: книга  «Обід з Послами у Києві» достойно представляє Україну як сучасну, розвинену й чарівну країну!

    Генеральна дирекція загальнонаціональної програми «Людина року» є співорганізатором презентації книги та прес-конференції.

    Контактні телефони:

    тел. 280-98-84

    т/ф. 280-10-93

    smi@ludinaroku.com.ua

    www.ludinaroku.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.