• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В'ячеслав Кириленко особисто перевірив виконання Наказу №168
    Опубликовано: 2005-08-02 08:58:00

    30 липня міністр праці та соціальної політики В’ячеслав Кириленко відвідав ряд установ соціальної сфери АР Крим. Зокрема, міністр ознайомився з роботою Міністерства праці та соціальної політики АР Крим, Республіканського Пенсійного фонду, республіканського та міського Центрів зайнятості, Кримської територіальної інспекції праці, Кримського відділення Фонду соціального захисту інвалідів та Кримської виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

    За словами В’ячеслава Кириленка, „я особисто ознайомився з виконанням Наказу Мінпраці № 168 від 14 травня, яким передбачено покращення обслуговування наших громадян”. „Хотів би відзначити, що відповідно до Наказу у більшості управлінь праці та соціального захисту число прийомних днів збільшено до 4-5 на тиждень, вивішено докладні інформаційні матеріали, проводиться робота щодо ввічливого та уважного ставлення до відвідувачів. Окремо ведеться робота щодо забезпечення безперешкодного доступу осіб із обмеженими фізичними можливостями до установ соціального захисту”, - повідомив В’ячеслав кириленко. Він підкреслив, що „контроль за виконанням Наказу буде здійснюватися на всіх рівнях постійно”.

    Під час візиту В’ячеслав Кириленко провів робочу нараду з представниками соціальної сфери. Під час наради було обговорено поточні питання соціального забезпечення, соціального страхування, створення нових робочих місць, питання діяльності Пенсійного фонду, потреби інвалідів та підприємств інвалідів, проблеми ветеранів.

    Джерело: Урядовий портал



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.