• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Фастові пройшов кількатисячний мітинг проти відміни зупинок поїздів
    Опубликовано: 2012-06-01 10:06:35

    Активісти Фастівської організації партії «УДАР Віталія Кличка» долучилися до кількатисячного загальноміського мітингу проти відміни зупинок поїздів міжнародного та міжобласного сполучення на залізничній станції Фастів-1.

     

    За словами представників «УДАРу», мешканців Фастова обурило рішення керівництва Південно-Західної залізниці про скасування в їхньому місті зупинок 11 поїздів згідно з новим графіком пасажирських перевезень та забезпечення більшої економічної ефективності курсування поїздів. На переконання фастівчан, багато людей відчуватимуть великі незручності внаслідок такого рішення, адже Фастів – один із найбільших в Україні залізничних пересадочних вузлів.

     

    «Незадоволення жителів Фастова можна зрозуміти – традиційно місто працювало в якості величезної залізнодорожньої розв’язки. Тепер людям, аби сісти на потяг, необхідно спершу добиратися до Києва, а потім проїжджати повз своє рідне місто. У зв’язку з цим мешканці вийшли на акцію протесту і вимагають повернення місту нормального залізничного сполучення. До речі, тут проживає дуже багато залізничників», - розповів голова виконкому Фастівської міської організації партії «УДАР» Максим Половко.

     

    Результатом багатотисячного мітингу стало направлення міській владі та керівництву Південно-Західної залізниці вимог повернути залізничне сполучення і зупинки поїздів на станції Фастів-1, провести ремонт залізничних переїздів міста, відновити у Фастові приміщення залізничного вокзалу. Люди оголосили акцію протесту безстроковою, яка завершиться тільки після виконання усіх зазначених вимог.

     

    Прес-служба Київської обласної організації партії «УДАР»

    http://klichko-obl.kiev.ua/?p=2952



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.