• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Зупинили роботу Коростенського заводу (Житомірьска область), діяльність якого призвела до замору рибі у річці Уж
    Опубликовано: 2012-03-15 09:49:29

    Як повідомила прес-служба Мінприроди, державна екологічна інспекція Житомирської області вручила 14 березня 2012 р. керівництву підприємства «Коростенський завод МДФ» рішення про тимчасову призупинку діяльності.

     

    Громадськість виступила з вимогами зупинити«Коростенський завод МДФ»: екологічна ситуація у регіоні жахлива, з чим і пов’язують люди зростання захворювань, особливо онкологічного характеру.

     

    Рішення про призупинку підприємства було прийняте на основі 14 проб поверхневих та зворотних вод відібраних у період з 04.03.2012 р. по 07.03.2012 р., що дали можливість проаналізувати вплив скидів зворотних вод ПрАТ «Коростенський завод МДФ» на якість води в р. Уж. Результати аналізів показали наявність забруднення, яке могло вплинути на якість води в річці Уж.

     

    Нагадаємо, що 04.03.2012 року на телефон «Гарячої лінії»  Державної екологічної інспекції у Житомирській області звернулися жителі с. Сингаї Коростенського району Житомирської області з повідомленням, що біля греблі на р. Уж виявлено замор риби.

     

    Неофіційний контроль за подальшим розвитком подій покладений на громадськість, і у разі, якщо буде помічено ознаки роботи підприємства, слід терміново повідомляти на гарячу лінію Держекоінспекції у Житомирській області: (0412) 42 24 38.

     

    E-NEWS.COM.UA



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.