• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Урядовий комітет з питань розвитку реального сектора економіки розглянув ряд актуальних питань функціонування економіки
    Опубликовано: 2005-11-30 12:20:00
    На засіданні Урядового комітету з питань розвитку реального сектора економіки, що відбулося 28 листопада ц. р. під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра Станіслава Сташевського, була розглянута низка проектів постанов і розпоряджень Кабінету Міністрів з актуальних питань економічної діяльності провідних галузей промисловості України.
    Зокрема, йшлося про упорядкування залучення інвестицій для дорозробки нафтогазоконденсатних родовищ та удосконалення управління вугільно-промисловими комплексами.
    Ухвалено проект постанови Кабінету Міністрів про Порядок ведення реєстру підприємств паливно-енергетичного комплексу, що беруть участь у процедурі погашення заборгованості та користування його даними, а також проект Постанови щодо продажу нафти і газового конденсату власного виробництва.
    Члени Урядового комітету підтримали проект розпорядження Кабінету Міністрів про продаж державних пакетів акцій холдингових компаній “Укрпапірпром” та “Укрнафтопродукт”.
    На розгляд Урядового комітету була представлена Загальнодержавна програма сталого соціально-економічного, екологічного і культурного розвитку міста Севастополь на 2006 — 2015 роки.
    Прес-служба Кабінету Міністрів


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.