• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Під головуванням Першого віце-прем'єр-міністра Сташевського С.Т. відбулось чергове засідання оргкомітету по підготовці заходів з
    Опубликовано: 2006-01-25 10:20:00

    Під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра Сташевського С.Т. відбулось чергове засідання оргкомітету по підготовці заходів з нагоди 20-річчя Чорнобильської катастрофи.

    Члени Оргкомітету проінформували про виконання комплексу заходів соціального призначення, зокрема щодо підвищення розмірів пенсій по інвалідності внаслідок Чорнобильської катастрофи, забезпечення цієї категорії громадян автотранспортними засобами, надання матеріальної допомоги. Особливу увагу учасників засідання було привернуто до належного виконання доручень Президента України за результатами візиту до Чорнобильського регіону в частині проблеми відселення сімей, які проживають в зоні обов’язкового відчуження. Було наголошено на необхідності забезпечення належних умов їх проживання та задоволення соціально-побутових потреб. Також розглядались заходи щодо відкриття меморіальних комплексів, туристичних маршрутів, музею пам’яті, тощо.

    На засіданні було опрацьовано пропозиції членів Оргкомітету щодо розроблення комплексу додаткових заходів з відзначення трагічної події, які не увійшли до затвердженого Плану.

    На завершення, учасники погодили перелік питань, які потребують першочергового вирішення на наступному засіданні Оргкомітету. Головним для обговорення під час наступного засідання є питання капітального будівництва житла, медичних реабілітаційних центрів, центрів соціальної адаптації дітей-інвалідів та інших об’єктів.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.