• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Глава Уряду вимагає звільнення чиновників, відповідальних за незаконне ввезення м'ясної продукції до України
    Опубликовано: 2006-01-25 15:37:00

    Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров вимагає звільнення чиновників, відповідальних за незаконне ввезення м’ясної продукції до України. Про це керівник Уряду заявив під час розширеного засідання Кабінету Міністрів України за участю голів облдержадміністрацій.

    За словами глави Уряду, саме недотримання законності при транзиті імпортної м’ясної продукції через територію України до Росії стала причиною введення обмежень Росією на ввіз української м\'ясопродукції.

    Зокрема, як зазначив Юрій Єхануров, не дивлячись на те, що “Росія заборонила ввезення м’яса з Індії, це м’ясо проходить через територію України. Знайшли слабинку”. “Не перервемо незаконний транзит - нічого не буде”, - додав Юрій Єхануров.

    При цьому глава Уряду розкритикував роботу міністра аграрної політики України Олександра Барановського та голову Одеської обласної державної адміністрації Василя Цушка за те, що ними на сьогодні не прийнято жорстких заходів для припинення незаконного ввезення м’ясопродуктів, зокрема, щодо звільнення чиновників, відповідальних за це.

    У свою чергу О.Баранівський зазначив, що сьогодні на рейді в Одеському порту знаходиться корабель з вантажем у 1,5 тисяч тонн м’ясної продукції. Корабель з декількома сотнями контейнерів м’ясної продукції також знаходиться на рейді у порту Іллічівську. За його словами, заборона на ввезення даної продукції до України спровокує судові позови зі сторони власників даної продукції, які, скоріш за все, будуть задоволені необ’єктивними українськими судами.

    На що Юрій Єхануров попросив скласти список суддів, якими приймалися необ’єктивні рішення щодо цього питання і оприлюднити його на сайті міністерства.

    Прем’єр-міністр України також доручив головам обласних державних адміністрацій взяти під контроль доставку хліба і молока до об’єктів торгівлі і не допустити перебоїв з їх постачанням у зв’язку із несприятливими погодними умовами.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.