• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Керівництву Дежкомрезерву не вдалося потрапити на підвідомче підприємство
    Опубликовано: 2006-01-26 10:52:00

    25 січня 2006 року керівництво Державного Комітету України з державного матеріального резерву прибуло на підвідомче підприємство – ДП “Укррезерв” – з метою представити трудовому колективу нове керівництво. Однак, представники Комітету не були допущені на підприємство формуваннями підрозділу “Титан”, які незаконно знаходились на його території. Згідно статуту, охороняти об’єкти, що знаходяться у підпорядкуванні Держкомрезерву, має право виключно відомча воєнізована охорона.

    Попередній Генеральний директор ДП “Укррезерв” Сергій Пашинський був звільнений Наказом Голови Держкомрезерву у зв’язку із закінченням терміну дії контракту 16 січня 2006 року.

    Призначення нового керівництва ДП “Укррезерв” є суто внутрішнім робочим моментом з реорганізації системи Держрезерву. У зв’язку з цим Державний комітет України з державного матеріального резерву уповноважений звернутися до органів державної влади, силових структур та представників ЗМІ з проханням не політизувати ситуацію навколо ДП “Укррезерв”.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.