• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Міністр транспорту та зв'язку України Віктор Бондар зустрівся з Послом Румунії в Україні
    Опубликовано: 2006-01-26 11:19:00

    Румунський Посол передав міністру транспорту та зв’язку України Віктору Бондару запрошення від міністра транспорту, будівництва і туризму Румунії Георге Добре взяти участь у 3-й Панєвропейській конференції з внутрішнього водного транспорту, яка відбудеться у м. Бухарест (Румунія) 13-14 вересня 2006 року.

    Віктор Бондар погодився взяти участь у цій конференції та наголосив, що нашим країнам потрібно якнайшвидше підписати двосторонню угоду щодо судноплавства внутрішніми водними шляхами.

    Також під час зустрічі піднімалося питання розвитку каналу Дунай – Чорне море. Міністр транспорту та зв’язку України Віктор Бондар наголосив, що позиція України щодо подальшої долі каналу прагматична – він буде будуватися, розвиток потрібен і портам Рені та Ізмаїл. За словами міністра, глибоководний судновий хід Дунай – Чорне море є для України важливим проектом, в який вже вкладено значні кошти, а результати екологічних експертиз свідчать про відсутність загрози природному фонду. Віктор Бондар запропонував румунській стороні брати активну участь у спільному розвитку інфраструктури навколо суднового ходу.

    Пан Христеа, в свою чергу, висловив сподівання, що сторони мають шанс зробити крок одне одному назустріч вже під час міжнародної конференції під егідой ЮНЕСКО „Збереження та сталий розвиток дельти річки Дунай” 27 лютого – 1 березня ц.р. в Одесі.

    Крім того, Віктор Бондар і Траян Христеа із задоволенням відзначили, що з 23 січня ц.р. румунська авіакомпанія почала здійснювати рейси на Львів. Румунська сторона висловила побажання встановити авіаційне сполучення також з Черновцями та Одесою

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.