• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Міністерстві охорони здоров'я проходить розширена колегія державної санітарно-епідеміологічної служби України
    Опубликовано: 2006-01-26 14:46:00

    Основне питання колегії - приведення системи видачі дозвільних документів у відповідность до державної регуляторної політики.

    Відкриваючи колегію міністр Юрій Поляченко проінформував, що на недавньому засіданні Уряду було дано негативну оцінку роботи міністерства в напрямку спрощення регуляторних актів. Він наголосив, що основна частина таких актів це документи санітарно-епідеміологічної служби.

    Юрій Поляченко вказав на необхідність радикально спростити систему дозвільно-регуляторних актів та дав доручення на протязі двох тижнів внести зміни до існуючих та скасувати непотрібні регуляторні акти.

    Інформаційно

    Міністерством охорони здоров’я України видано наказ «Про впровадження положень Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності». Було проаналізовано понад 600 нормативно-правових актів санітарного законодавства. Встановлено, що 119 нормативних актів носять регуляторний характер, з них 27 потребували внесення змін, а 13 скасування. На сьогодні скасовано 9 регуляторних актів, внесено зміни до 11.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.