• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Під головуванням Першого віце-прем'єр-міністра України відбулось засідання міжвідомчої комісії з організації укладення та виконання угод про розподіл продукції
    Опубликовано: 2006-01-26 17:57:00

    Під головуванням Станіслава Сташевського відбулось засідання міжвідомчої комісії з організації укладення та виконання угод про розподіл продукції.

    Учасники засідання заслухали інформацію про стан підготовки конкурсу на укладення угоди про розподіл вуглеводів, які видобуватимуться у межах Прикерченської ділянки надр континентального шельфу Чорного моря. Станіслав Сташевський акцентував увагу на необхідності забезпечення прозорості та відкритості як процесу розроблення процедури, так і проведення самого заходу.

    Члени комісії внесли пропозиції щодо розроблення детального сценарію проведення в березні цього року згаданого конкурсу, а також уточнення всіх юридичних аспектів реалізації переможцями права на здійснення діяльності з розробки родовищ корисних копалин.

    Водночас на засіданні обговорювалось питання затвердження Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження переліку ділянок надр, що можуть надаватись у користування на умовах, визначених угодами про розподіл продукції», в якій визначено перелік з 23 ділянок корисних копалин, які можуть становити потенційний інтерес для інвесторів.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.