• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • "Про внесення змін до Закону України "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти"
    Опубликовано: 2006-02-21 14:18:00

    Верховна Рада України подолала вето Президента України до Закону "Про внесення змін до Закону України "Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти" та інших законодавчих актів України"

    Передбачається, зокрема, зміна преамбули закону додавши, що його метою є запобігання проявам корупції у сфері державних закупівель. Виписано нове визначення терміну "роботи", дещо розширивши перелік послуг, які можуть бути включенні до вартості робіт.

    Встановлено також обов´язковість направлення коштів, що надійшли як тендерне забезпечення або забезпечення виконання договору (у разі коли такі кошти не повертаються учасникам), до доходів загального фонду відповідного бюджету та загальний максимальний строк здійснення оцінки тендерних пропозицій та визначення переможця торгів після дня розкриття тендерних пропозицій 15 робочих днів.

    Відповідно до прийнятого закону, державний нагляд, контроль за діяльністю уповноваженого органу у сфері закупівель та координацію у сфері закупівель покладено на Верховну Раду України та інші органи державної влади. Законом надається право спеціально уповноваженому центральному органу виконавчої влади з питань координації закупівель товарів, робіт і послуг, Державній контрольно-ревізійній службі України, Міністерству аграрної політики України та спеціально уповноваженому центральному органу виконавчої влади у галузі статистики на здійснення відповідних перевірок за зверненнями (запитами) народних депутатів України, комітетів Верховної Ради України, тимчасових слідчих комісій Верховної Ради України.

    "ВРУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.