• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Перший заступник міністра оборони України відвідав Крим з робочим візитом
    Опубликовано: 2006-02-21 14:30:00

    Сьогодні, 21 лютого, в рамках робочої поїздки до Автономної Республіки Крим перший заступник міністра оборони України Леонід Поляков взяв участь в урочистій церемонії здачі в експлуатацію нового 102-квартирного будинку в смт.Новофедорівка.

    У цьому будинку оглядові ордери отримали військовослужбовці морської авіаційної бригади Військово-Морських Сил ЗС України, а також військовослужбовці, які проходять службу у Науково-дослідному комплексі корабельної авіації “Нитка” та звільнені у запас або відставку.

    Виступаючи перед новоселами, Леонід Поляков зазначив, що йому дуже приємно виконати почесну місію вручення ордерів від власних осель військовослужбовцям гарнізону.

    “Це свято стало можливим завдяки відданій праці військових будівельників, а також підтримці усіх органів державної влади. Обсяги фінансування, які минулого року були закладені на вирішення житлових проблем військовослужбовців, дозволили повністю виконати плани будівництва житла”, – наголосив він.

    Перший заступник міністра оборони України також підкреслив, що керівництво оборонного відомства має намір зробити подібні свята у Збройних Силах України буденними.

    Він поінформував присутніх, що будинок у Новофедорівці був закладений ще у 1996 році. Проте лише 2005 року його будівництво було відновлено і повністю завершено.

    Говорячи про перспективи забезпечення житлом військовослужбовців Сакського гарнізону, Леонід Поляков зазначив, що зусиллями військових будівельників у Новофедорівці протягом наступних трьох років буде побудовано ще три 100-квартирних будинки.

    Під час урочистої церемонії начальник 28-го Управління начальника робіт Центрального будівельного управління Міністерства оборони України Ігор Олейскер вручив командиру морської авіаційної бригади полковнику Юрію Москальову символічний ключ від будинку і запевнив, що найближчими роками житлова черга в гарнізоні зникне.

    В ході робочої поїздки перший заступник міністра оборони України Леонід Поляков також ознайомився з можливостями та технічним станом Науково-дослідного комплексу корабельної авіації “Нитка”.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.