• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • ВРУ відхилила Закон про заборону відчужування об'єктів нерухомого майна
    Опубликовано: 2006-02-21 15:08:00

    Верховна Рада України відхилила Закон "Про тимчасову заборону відчуження об\'єктів нерухомого майна та інших основних засобів виробництва, що входять до складу цілісних (єдиних) майнових комплексів підприємств, які здійснюють виробництво цукру"

    Законом передбачено тимчасово до 1 січня 2007 року заборонити відчужувати об´єкти нерухомого майна та інші основні засоби виробництва, що входять до складу цілісних майнових комплексів підприємств, які здійснюють виробництво цукру.

    Під відчуженням майна у законі розуміється передача права власності на об´єкти права власності, що входять до складу цілісних майнових комплексів підприємств, які здійснюють виробництво цукру, та перебувають на балансі цих підприємств, іншим юридичним або фізичним особам за договорами або за рішенням суду.

    Президент України пропонує відхилити закон. На його думку, закон суперечить положенням Конституції України та Цивільному кодексу України щодо непорушності права приватної власності.

    "ВРУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.