• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Лебедівський: “Україна зробила ще один крок вперед до європейської інтеграції”
    Опубликовано: 2006-02-27 11:02:00

    “Україна зробила ще один крок вперед на шляху до євроінтеграції та покращення інвестиційного клімату. – Сказав сьогодні журналістам народний депутат України, голова підкомітету з питань адаптації українського законодавства Комітету ВР з питань Євроінтеграції Валерій Лебедівський. – 23 лютого парламент 228-ма голосами прийняв в цілому законопроект “Про аудиторську діяльність”.

    “Прийняття цього закону – необхідна умова для вступу України в СОТ. За угодою про партнерство і співробітництво “Україна–ЄС” передбачається реалізація положень, частина яких міститься в цьому законопроекті”, - наголосив автор прийнятого закону В. Лебедівський.

    “Стан нормативної бази у даній сфері потребував правового врегулювання, яке вимагало саме життя. – говорить народний депутат. - Нова редакція закону “Про аудиторську діяльність”, передбачає створення реєстру аудиторів та аудиторських фірм, надає право бути аудитором нерезидентам та вимагає обов’язкової вищої економічної чи юридичної освіти для кожного, хто бажає працювати аудитором. Цим законом скасовуються положення про ліцензування аудиторської діяльності. Крім цього пропонується новий порядок створення Аудиторської палати, конкретизація її повноважень та статусу, а також введення посади голови цієї палати”.

    “Належним чином перевірена та підтверджена аудиторами фінансова звітність підвищить довіру не тільки вітчизняних та іноземних інвесторів до українських суб’єктів господарювання, а також широкого кола акціонерів” – підсумував В. Лебедівський.

    Прес-секретар народного депутата В.Лебідівського

    ELCOMART Право



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.