• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Донецьк хоче створити на кордоні з Росією додаткові пропускні пункти
    Опубликовано: 2006-04-07 11:52:00

    Мешканці Амвросієвського району звернулися до заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігоря Жернового з проханням відкрити в прикордонних селищах району додаткові пропускні пункти. Це дозволить людям зекономити час на переїзди до існуючих, але віддалених пунктів пересічення кордону.

    Заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Ігор Жерновий провів особистий прийом громадян в Амвросієвському районі Донецької області.

    Більшість звернень стосувалась питань невиплати дивідендів підприємцями за оренду землі. З цього приводу було дано доручення місцевій прокуратурі, яка має в найкоротший час надати громадянам рекомендації з правового вирішення цих питань.

    Під час прийому було підняте питання відкриття пункту пропуску через кордон з Росією для громадян, що мешкають у прикордонній зоні, та мають близьких родичів на прикордонній російській території. „Ця проблема не нова. Чому люди мають йти десятки кілометрів до найближчого пропускного пункту, якщо ми можемо створити умови, коли вони за якісь 20-30 хвилин зможуть потрапити до своїх рідних? Такі питання необхідно вирішувати на державному рівні, долучивши до цього процесу місцевих депутатів”, - зазначив під час зустрічі з представником громади Ігор Жерновий.

    Усім громадянам, що звернулися до заступника голови Донецької обласної державної адміністрації, було надано вичерпну інформацію та консультацію з проблем, що їх турбують.

    Після зустрічі з громадянами Ігор Жерновий віддав місцевій владі Амвросієвського району доручення вирішити проблему з відновлення нерентабельних, але потрібних громадськості маршрутів транспортного перевезення. Також були обговорені теми отримання прав на оренду землі на конкурсній основі.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.