• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Юрій Прав забеспечить школи надійним інтернет-зв'язком
    Опубликовано: 2006-04-07 12:02:00

    У Чугуївському районі в 2006 році планують закінчити комп\'ютеризацію шкіл. Про це повідомив голова Чугуївської райдержадміністрації Юрій Прав. В даний час в районі функціонує 22 загальноосвітніх і 1 спеціалізована школи. 20 з них вже мають комп\'ютерні класи. Правда, за словами Юрія Права, ще не в кожній школі діти можуть користуватися Всесвітньою мережею, оскільки старі телекомунікації не забезпечують стійкий зв\'язок.

    Голова Чугуївської райдержадміністрації виразив надію на те, що з часом держава допоможе забезпечити сільські учбові заклади надійним інтернет-зв\'язком.

    "Програма комп\'ютеризації села сьогодні найбільш актуальна, тому що наші школярі, наші випускники по більшості предметів не поступаються міським. Необхідно, щоб і самі вчителі активніше освоювали Інтернет, і щоб молодь в кожному населеному пункті мала можливість вільно користуватися Інтернетом" - сказав Юрій Прав.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.