• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Голова Секретаріату Олег Рибачук зустрівся із Послом Казахстану Амангельді Жумбаєвим
    Опубликовано: 2005-10-05 17:16:00

    Голова Секретаріату Президента України Олег Рибачук і Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Казахстан в Україні та Республіці Молдова Амангельді Жумбаєв на зустрічі обговорили економічну складову відносин двох держав. Зокрема, співбесідники зосередили свою увагу на доопрацюванні проекту Плану дій Казахстан – Україна на 2005-2006 роки. Сторони торкнулися питання співробітництва у транспортній, агропромисловій та аерокосмічній сферах.

    Посол Казахстану Амангельді Жумбаєв наголосив, що «Україна для нас – стратегічний партнер, і ми прагнемо інтенсивно налагоджувати плідні економічні відносини». Дипломат зазначив, що у цьому контексті знаковою подією для українсько-казахських відносин був травневий візит Президента України Віктора Ющенка до Казахстану.  Амангельді Жумбаєв зауважив, що Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв після доопрацювання Плану дій готовий нанести візит до України.

    Олег Рибачук у свою чергу підкреслив, що «Україна також зацікавлена у розбудові якнайтісніших економічних відносин з Казахстаном. Економічні вигоди для двох партнерів неодмінно роблять успішнішим політичний діалог», – зазначив О. Рибачук.

     Під час зустрічі Голова Секретаріату та Посол Казахстану також обговорили загальну політичну ситуацію в Україні та підготовку до президентських виборів у Казахстані, які відбудуться 4 грудня.

     

    ELCOMART Политика

     

     

     

     

     

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.