• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко провів зустріч з Прем'єр-міністром Республіки Фінляндія Матті Ванганеном
    Опубликовано: 2005-10-06 10:39:00

    Президент України Віктор Ющенко провів зустріч з Прем'єр-міністром Республіки Фінляндія Матті Ванганеном, який перебуває в Україні з одноденним робочим візитом.

    Під час зустрічі обговорювалися питання двостороннього співробітництва, зокрема в торговельно-економічній та інвестиційній сферах.
     
    Президент України переконаний, що з метою поглиблення співпраці і налагодження контактів між Фінляндією та Україною має бути створена міжурядова комісія, яка б розробила план дій співробітництва на найближчі роки. Він висловив сподівання, що перше засідання комісії відбудеться вже у цьому році.
     
    На думку Віктора Ющенка, Україна та Фінляндія можуть досягти ефективної співпраці, зокрема, у галузі високих технологій. «Ми прагнемо відкрити усі можливості для реалізації економічних та політичних відносин», – сказав Президент.
     
    Сторони також обговорили кроки України на шляху до євроінтеграції.
    За словами Прем'єр-міністра, його країна «готова працювати над покращенням відносин «Україна – ЄС» особливо, коли Фінляндія буде головувати в ЄС». «Фінляндія готова надавати необхідну підтримку Україну у русі до ЄС, у набутті статусу країни з ринковою економікою», – сказав він.
     
    М.Ванганен також запевнив Президента у підтримці України у проведенні реформ.У зустрічі також взяв участь Міністр закордонних справ України Борис Тарасюк.
     
    ELCOMART Политика


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.