• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Львові почалась акція „Тепла зустріч”
    Опубликовано: 2005-10-06 14:21:00
    У Львові почалась акція „Тепла зустріч”, організована Громадською партією „Пора”. На перехресті вул. Люблінська-Виговського, біля ресторану „Шекспір” стояли 35 чоловік з плакатами і прапорами, на яких зображені ті, хто за словами прес-секретаря, члена політбюро ЛОО громадянської партії „Пора” Юрія Назарука, є „опальними фігурами минулого режиму” і заслуговують покарання.
     
    На плакатах із хлібом в руках зображені: Леонід Кучма, Святослав Піскун, Володимир Литвин, Олег Сало, Нестор Шуфрич, Ігор Шурма, Сергій Ківалов, Мирослав Хом’як, Борис Колесніков, Тарас Козак, Сергій та Віктор Медведчуки, Іван Різак, Петро Димінський, Ігор Бакай, Віктор Янукович. Учасники акції тримають плакат із написом „Бандитам –тюрми? Пора!”.

       Як зазначив Юрій Назарук, підписання меморандуму про порозуміння між владою та опозицією 22 вересня „дало індульгенцію цим людям”. „У кожному пункті цього меморандуму немає жодного сенсу, і ми вважаємо це нісенітницею. Ми не виступаємо проти Президента, ми просто хочемо звернути увагу на його помилку, зустрівши його відразу після летовища перед тим, як він в’їде на Львівську землю”, — сказав Юрій Назарук. Він також запевнив, що учасники акції не створюватимуть перешкод для руху президентського кортежу.

       Близько 11.00 Віктор Ющенко проїхав повз учасників акції. Кортеж не зупинявся і Президент України не виходив до демонстрантів.
     
    "КУПОЛ"
     
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.