• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко: Політичних переслідувань не буде
    Опубликовано: 2005-10-06 17:28:00
    Президент України Віктор Ющенко наголошує на недопустимості переслідувань з політичних мотивів і готовності особисто втрутитися в ситуацію, якщо такі випадки мали місце. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції у Львові. «Я це повторюю щодня, оскільки занадто часто цією тезою зловживають, і у багатьох ЗМІ можна отримати багато сигналів відносно наявності начебто політичних переслідувань тих чи інших осіб», – зауважив Глава держави.
     
    Він заявив, що якщо є факти, які можна віднести до так званих політичних переслідувань, то «готовий взяти їх на персональний контроль і довести до логічного завершення через судові й правові органи». «Цим я хочу засвідчити, що незалежно від того, яка ідеологія будь-кого, під яким прапором він живе, віднині в Україні він не буде переслідуватися», – наголосив В. Ющенко.
     
    Водночас Президент підкреслив, що перед законом будуть відповідати усі, хто його переступив, у тому числі представники попередньої влади. «Це не є політична репресія. Це є верховенство права і верховенство закону», – сказав Президент.

    Торкаючись питання відновлення на посадах осіб, які були звільнені за свої політичні переконання, Віктор Ющенко наголосив, що вважає за мету відновити справедливість у разі, якщо вона була порушена. «Якщо ви сьогодні маєте факти, на які потрібна моя особиста реакція, я готовий її продемонструвати», – сказав він. 

    ELCOMART Политика



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.