• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Головатий повернувся в крісло міністра юстиції
    Опубликовано: 2005-10-07 09:33:00

    Вперше – Головатий очолював це відомство у 95-97-му роках. І пішов з цієї посади - через протиріччя із тодішнім виконувачем обов'язків прем'єр-міністра Василем Дурдинцем. Потім Сергій Головатий пішов у опозицію до діючої влади.

    Напередодні парламентських виборів 98-го року він заявив, що національна преса на 95% знаходиться у залежності від політики володаря або держави. Тому одним з перших прийняв участь у розслідуванні справи вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

    Його коментарі можна було часто почути під час касетного скандалу та акції „Україна без Кучми”. 2002-го пройшов в парламент за списком блоку Юлії Тимошенко, але наприкінці вересня був виключений із фракції, оскільки голосував за Юрія Єханурова. Добровільно став адвокатом матері Георгія Гонгадзе – Лесі - після відсторонення від справи адвоката Андрія Федура.

    "Телеканал 1+1"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.