• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко: "Новий склад Кабінету Міністрів – це гармонійна команда професіоналів"
    Опубликовано: 2005-10-07 14:51:00
    Президент України Віктор Ющенко переконаний, що новий склад Кабінету Міністрів-це гармонійна команда професіоналів, робота яких носитиме аполітичний характер.
     
    «Ті люди, які зараз є в команді, володіють одним великим активом-це неполітична команда, консолідований склад уряду, гармонізований у відносинах з РНБО, Секретаріатом Президента»,-сказав Глава держави на прес-конференції в Українському домі в Києві.
     
    За словами Президента, головний урок, який нова команда взяла з діяльності попереднього уряду, – необхідність командної єдності, консолідованих зусиль і публічного прийняття рішень.
     
    Президент нагадав, що в складі уряду є 11 нових міністрів. «Це уряд із новим кліматом, де ви будете свідками публічних рішень, дискусій, професійної визначеності, командної поведінки», – сказав Віктор Ющенко.
     
    ELCOMART Политика


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.