• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Українсько-молдовський кордон патрулюватимуть прикордонники країн Євросоюзу
    Опубликовано: 2005-10-07 16:13:00
    Відповідний меморандум підписали керівники Міністерств закордонних справ України і Молдови, а також член Єврокомісії з питань зовнішніх відносин та європейської політики сусідства.
     
    - Місія має розпочатися 1 грудня 2005. Мандат розрахований на 2 роки з можливістю продовження. Вартість місії - 7 млн євро. Її виконуватимуть 50 посадовців прикордонної та митної служб країн ЄС, а також постійний персонал місії у складі 15 людей. Експерти не носитимуть зброї та будуть одягнені у цивільне. Основною роботою прикордонної місії ЄС є попередження транскордонних злочинів, таких як торгівля людьми, контрабанда, розповсюдження зброї та митне шахрайство. Експерти без попередження матимуть можливість відвідати будь-які місця українсько-молдовського кордону, в тому числі будь-які дільниці міліції, митні пости та служби обліків митних доходів.
     
    Соломія Вітвицька, 5 канал


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.