• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Рибачук провів зустріч із послом Словаччини
    Опубликовано: 2005-10-13 15:55:00
    Голова Секретаріату Президента України Олег Рибачук провів зустріч із Надзвичайним та Повноважним послом Словаччини в Україні Урбаном Руснаком. Однією із тем, які обговорювали співрозмовники, була євроінтеграція України. Керівник Секретаріату наголосив, що «євроінтеграція – це єдиний шлях  для України». Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    «Усі інші політичні рухи влада робить відповідно до цього пріоритету», – сказав він. Олег Рибачук також наголосив, що презентація моніторингу виконання Плану дій Україна – ЄС відбудеться найближчим часом.
      
    Під час розмови Голова Секретаріату значну увагу приділив темі вступу України до СОТ. «Президент України Віктор Ющенко займає однозначну позицію: на даному етапі членство нашої країни в СОТ – найважливіший крок у сфері євроінтеграції», – підкреслив Рибачук.
     
    Посол Словаччини в Україні Урбан Руснак переконаний, що «Україна впевнено просувається в ЄС». «Важливо, щоб зараз тут запрацювали всі інституції, які відповідають за цей напрям», – вважає він. 
     
    У. Руснак зазначив, що Словаччина підтримує обраний Україною шлях і готова поділитися своїм досвідом.
     
    ELCOMART Политика


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.