• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Косово: Пройшли спільні тактичні заняття українських та польських офіцерів
    Опубликовано: 2005-10-13 16:44:00
    На території базового табору „Білий орел” українсько-польського батальйону у Косовому пройшли заняття з українськими та польськими офіцерами, які несуть службу в якості оперативних чергових та їх помічників на тактичному оперативному центрі (ТОЦ) спільного штабу „УкрПолбату”.
     
    До організації та проведення заходу було залучено офіцерський склад українського та польського контингентів, який безпосередньо виконує службові обов’язки на ТОЦ. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба МО України.
     
    В ході занять були відпрацьовані питання організації оперативної служби, контролю за своєчасним надходженням інформації від патрулів та спостережних постів, координації дій підрозділів, що виконують завдання у зоні відповідальності, ведення службової документації, підтримання зв’язку з командуванням багатонаціональної бригади „East”, тощо. Особлива увага була приділена взаємодії українських та польських офіцерів під час спільного несення чергування.
     
    Серед кращих оперативних чергових ТОЦ були відзначені начальник національного елементу забезпечення майор Ігор Поляруш, старший помічник начальника штабу капітан Андрій Кузьма та офіцер-перекладач Олег Карпенко.
     
    За словами помічника начальника оперативного відділення українського контингенту капітана Романа Дмитренка, проведення спільного заняття дозволило більш ретельно відпрацювати заходи управління підрозділами під час виконання миротворчих завдань у зоні відповідальності „УкрПолбату”.
     
    Необхідно зазначити, що проведення подібних занять буде тривати й надалі. Їх мета - удосконалення дій оперативного чергового та його помічника під час виконання обов’язків на тактичному оперативному центрі, а також вирішення питань, що можуть виникати під час несення служби.
     
    ELCOMART Политика
     
     
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.