• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко зустрінеться з представниками українського бізнесу
    Опубликовано: 2005-10-14 09:58:00

    Президент Віктор Ющенко проведе в п'ятницю зустріч з представниками великого українського бізнесу.

    Про це в четвер в ефірі каналу "Інтер" заявив прем'єр Юрій Єхануров.

    "У президента в другій половині дня буде дуже важлива нарада, зберуться найбільші підприємці, найбільші власники", - сказав прем'єр.

    За його словами, на зустрічі відбудеться "жорстка розмова з приводу майбутнього нашої країни".

    "Ми не будемо розповідати, як ми любимо один одного, а будемо говорити діловою мовою: "Ви боїтеся, що у вас відберуть об'єкт? А ми не кажемо, що ви вкрали, але кажемо, що приватизація пройшла в умовах заниженої конкуренції – давайте виходити на ринковий рівень і добровільно доплачувати", - сказав Єхануров.

    На питання, чи погодяться великі власники доплачувати, Єхануров висловив впевненість у цьому і сказав, що вже йдуть з цього приводу переговори.

    "Я зустрічався із найбільшими власниками, і вони згодні (доплачувати). Їм набридло бути гнаними, вони хочуть жити в нашій країні...Вони не тільки заплатять, але вони ще і відбудують низку об'єктів, вони будуть соціально відповідальними власниками", - сказав прем'єр.

    За словами Єханурова, на зустрічі будуть присутні близько 30 чоловік, але не уточнив, хто саме. На питання, чи будуть олігархи, прем'єр сказав: "Звичайно".

    Українська правда



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.