• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Міністр національної оборони Канади відвідає Україну
    Опубликовано: 2005-10-14 11:47:00
    15 жовтня розпочинається триденний офіційний візит в Україну канадської військової делегації на чолі з Міністром національної оборони Канади паном Вільямом Гремом. Про це  ELCOMART Политика повідомила прес-служба МО України.
     
    В рамках візиту в понеділок, 17 жовтня, у Міністерстві оборони України відбудеться урочиста церемонія офіційної зустрічі Міністра національної оборони Канади, зустріч пана Вільяма Грема з Міністром оборони України Анатолієм Гриценком віч-на-віч, а також переговори у складі військових делегацій двох країн.
     
    Під час зустрічі сторони планують обговорити перспективи подальшої співпраці між оборонними відомствами двох країн. Зокрема, українську сторону цікавить досвід канадських колег у підготовці діючого резерву, участі у антитерористичних та миротворчих операціях.
     
    Крім того, члени військових делегацій України та Канади планують обговорити стан співробітництва України з НАТО, співпрацю в рамках Програми сприяння освіті військових (МТАР - Military Training Assistance Program), а також інші питання, що становлять взаємний інтерес.
     

    ELCOMART Политика



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.