• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Львівська "Батьківщина" хвилюється, що Львів розпродадуть до виборів
    Опубликовано: 2005-11-16 14:39:00
    Львівська обласна організація ВО „Батьківщина” пропонує запровадити до виборів мораторій на продаж землі у Львові та області, а також на продаж майна, що належить місцевим територіальним громадам.

    Про це йдеться у зверненні бюро Львівської обласної організації партії ВО „Батьківщина” до сільських, селищних, міських голів керівників депутатських фракцій, депутатів усіх рівнів та всіх політичних партій, рухів та громадських об’єднань Львівщини.

    У зверненні, зокрема, сказано: „Завершується чергова чотирирічна каденція обраної народом влади на місцях. Як свідчить практика попередніх років, в останні перед відставкою місяці відбувається найбільше розбазарювання державного та комунального майна, незаконний розпродаж землі, свавільне перекроювання меж населених пунктів, особливо у приміських зонах і т.ін. Турбує, зокрема, ситуація у Львові, де вона ускладнена ще й відсутністю міського голови”.

    Мораторій на продаж землі та майна, на думку львівської „Батьківщини”, могла б замінити тимчасова оренда до приходу нової влади. „Мораторій у цей період має стосуватися й перекроювання меж, особливо приміських населених пунктів на пограниччі Львова”, ― зазначено у зверненні.

    „Ми не можемо зупиняти всі процеси приватизації в області, але маємо домагатися чіткого визначення категорії об’єктів нерухомості. Не можна звалювати в одну купу об’єкти партій та громадських організацій, добродійних фондів і, скажімо, бізнесових структур”, ― йдеться далі.

    Львівська „Батьківщина” наголошує, що процеси, пов’язані з приватизацією і продажем землі, майна встановленням меж населених пунктів, має відбуватися прозоро і відповідально, аби люди в нових умовах після Помаранчевої революції мали законні підстави відмовитися від одіозних термінів „прихватизації” та „деребан”...

    „Якщо діятимемо так, тоді кожна нова владна команда не втомлюватиме себе розгрібанням старих завалів попередньої, а далі просуватиме і вдосконалюватиме демократичні процеси на Львівщині”, ― наголошується у листі.
     
    "ВГОЛОС"    


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.