• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Кириченко: "Сьогодні ми заклали серйозну основу в розвиток відносин Україна – ЄС"
    Опубликовано: 2005-11-17 16:15:00
    16 листопаданачальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Сергій Кириченко, який перебуває у Брюсселі з візитом, провів зустрічі з головою Військового комітету ЄС генералом Роналдо Моска Мосчінi i генеральним директором Військового штабу ЄС генералом Жан-Полем Перуччi. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба МО України

    – Співробітництво між Міністерством оборони України i військовими структурами ЄС сьогодні знаходиться на рівні, який залишає бажати кращого. Тому українська сторона запропонувала розглянути використання можливостей наших Збройних Сил під час планування i проведення операцій під егідою ЄС, – зазначив за підсумками зустрічей генерал-полковник Сергій Кириченко.

    У той же час, Головнокомандувач Збройних Сил України відзначив, що передусім ЄС зацікавився можливостями української військово-транспортної авіації. - Наступного року можна буде очікувати певних результатів щодо цих пропозицій, - повідомив генерал-полковник Сергій Кириченко.На його переконання, позиція української сторони була почута, i побоювання, які лунали раніше про те, що керівники військових структур ЄС прохолодно поставляться до українських ініціатив, не виправдалися.
     
    – Сьогодні ми заклали серйозну основу в розвиток відносин Україна – ЄС на військовому рівні. Глава Військового комітету ЄС нас почув. Він сказав, що відкриває для себе Україну, її збройні сили i бачать наші прагнення. Ми дійшли висновку, що подібні зустрічі повинні відбуватися якнайчастіше, – наголосив начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Сергій Кириченко.
     
    ELCOMART Политика


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.