• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Кириленко відвідав Львівщину
    Опубликовано: 2005-11-18 10:51:00
    17 листопада 2005 року у рамках підготовки до святкування 150-річчя з дня народження Івана Франка Віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленкоздійснив робочу поїздку на Львівщину.
     
    Під час візиту В’ячеслав Кириленко відвідав музей Івана Франка, що на батьківщині письменника в селі Нагуєвичі, та Львівський літературно-меморіальний музей Івана Франка.
     
    „Разом з представниками місцевої влади я відвідав пам’ятні місця на Львівщині, пов’язані з ім’ям Івана Франка, а на робочій нараді ми обговорили питання підготовки до святкування цієї знаменної дати, - повідомив В’ячеслав Кириленко, - Президент України Віктор Ющенко приділяє велику увагу відзначенню цього ювілею в наступному році, і ми маємо зробити все можливе, щоб гідно відзначити 150-річччя з дня народження Івана Франка”.
     
    За словами Віце-прем’єра, в рамках підготовки до святкування планується вирішити питання поширення відео- та аудіопродукції, друку популярних книг, в тому числі і дитячих, тощо.„Окреме питання: функціонування пам’ятних місць, пов’язаних з ім’ям Франка – це в першу чергу прокладання до них туристичних маршрутів та створення туристичної інфраструктури”, - наголосив В’ячеслав Кириленко.
     
    Також Віце-прем’єр з нагоди Дня студента зустрівся зі студентами Львівського національного університету імені Івана Франка, де виступив з лекцією „Гуманітарні відповіді на виклики часу”.
     
     "Урядовий портал"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.