• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Львівська НСНУ формує помаранчеві автоколони
    Опубликовано: 2005-11-18 15:06:00
    Львівська обласна організація партії «Народний Союз Наша Україна» організовуватиме поїздку автоколон на святкування річниці «помаранчевої» революції до Києва на Майдан, — повідомила Західну інформаційну корпорацію прес-служба ЛОО «НСНУ».
     
    Ми розуміємо, що бажаючих поїхати до Києва на Майдан буде дуже багато. Не виключено, що більшість бажаючих поїдуть автотранспортом. Тому Львівська організація «Нашої України» у вівторок із 6:00 до 9:00 ранку формуватиме автоколони для поїздки у Київ", – зазначив координатор оргкомітету зі святкування річниці «помаранчевої» революції у Львові, керівник виконкому ЛОО НСНУ Володимир В’язівський.

    Формування автоколон проходитиме традиційно на вулиці Липинського, навпроти Шевченківської районної адміністрації з 6:00 до 9:00. Координатори «Нашої України» реєструватимуть кількість автомобілів, які виїдуть до Києва, та роздаватимуть помаранчеву символіку учасникам автоколони для максимальної упізнаваності. Колони стартуватимуть зі Львова кожних 30 хвилин.
     
     VIP "Vлада I Pолітика"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.