• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Всеукраїнськая партія трудящих буде блокуватися із Партією Свободи
    Опубликовано: 2005-11-18 16:33:00
    16 листопада відбулася конференція Львівської обласної організації Всеукраїнської партії трудящих. На конференції були присутні 53 із 62 запрошених делегатів, які обрали делегатів на всеукраїнський з’їзд партії, що відбудеться вже завтра, 19 листопада.

    На базі створено блок Саме на цьому з’їзді буде остаточно вирішене питання щодо ймовірного створення на базі Всеукраїнської партії трудящих блоку спільно із Партією Єдності для походу на вибори 2006 року. Про це Західній інформаційній корпорації повідомив заступник голови ЛОО Всеукраїнської партії трудящих Володимир Клюс.

    За словами В.Клюса, від ЛОО партії на з’їзд до Києва поїде троє партійців – він, голова обласної організації Олександр Коновальчук та голова Дрогобицької міської організації Всеукраїнської партії трудящих Ростислав Росоха.

    Щодо того, як власне львівська обласна організація ВПТ йтиме на парламентські вибори, В.Клюс зазначив, що «дане питання буде вирішеним лише після партійного з’їзду».
     
    ". VIP "Vлада I Pолітика"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.