• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Сьогодні у НАОУ розпочнеться конференція щодо позитивного ставлення до НАТО
    Опубликовано: 2005-11-23 14:17:00
    Сьогодні у Національній академії оборони України розпочнеться науково-методична конференція „Євроатлантична інтеграція України: формування у особового складу Збройних Сил України позитивного ставлення до НАТО”. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба МО України.
     
    Планується, що у заході візьмуть участь представники Апарату Ради Національної безпеки і оборони України, Департаменту НАТО Міністерства закордонних справ України, Центру інформації та документації НАТО, Національного інституту стратегічних досліджень, Національного центру з питань євроатлантичної інтеграції України, Українського центру економічних і політичних досліджень ім.Олександра Разумкова, кафедри євроатлантичної інтеграції України Національної академії управління при Президентові України, Атлантичної Ради України, Ліги громадських організацій НАТО, департаментів Міністерства оборони України, головних управлінь Генерального штабу Збройних Сил України, командувань Сил підтримки Збройних Сил України, видів Збройних Сил України та оперативних командувань, а також військових навчальних закладів.
     
    Під час проведення науково-практичної конференції її учасники планують проаналізувати стан відносин та перспективи інтеграції України до Альянсу, основні аспекти інформаційної підтримки процесу вступу України до НАТО, проблеми оборонно-промислового комплексу України в умовах проведення євроатлантичного курсу. Темами для обговорення також мають стати особливості сучасного ставлення населення України до вступу держави в НАТО і досвід недержавних організацій Словаччини та Польщі у формуванні позитивної громадської думки щодо НАТО.
     
    ELCOMART Политика


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.