• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Піпаш вже не рухівець
    Опубликовано: 2005-11-30 16:09:00
    На XVI з’їзді партії НРУ з лав Руху був виключений колишній голова Закарпатської обласної організації НРУ Володимир Піпаш. Про це 29 листопада повідомила служба комунікацій НРУ.

    У голосуванні взяли участь 455 осіб. 276 проголосували «за», 132 – «проти» та 45 – утримались. По «справі Піпаша» виступив народний депутат України, голова київської міської організації Руху Олександр Чорноволенко. Перед голосуванням було надане слово Володимиру Піпашу і його симпатикам, зокрема, закарпатській активістці Руху пані Гичці та київському рухівцю пану Башуку. Аргументи, чому потрібно виключити Піпаша з Руху, озвучив народний депутат України Ярослав Кендзьор та голова фракції НРУ В’ячеслав Коваль.

    Голова Закарпатської обласної організації НРУ Павло Чучка запевнив, що політична більшість Закарпаття виключення Володимира Піпаша з НРУ «сприйняла на «ура», – повідомляє прес-служба Руху.

    «Демократичні закарпатські медіа мене також підтримують, хоча є «жовті» видання, які за гроші готові кидати багнюку ложками», – зазначив Павло Чучка. Щодо перспектив, то 29 листопада у нового голови Закарпатського Руху Павла Чучки зустріч з головою Закарпатської ОДА, також він планує реанімувати районні та місцеві осередки. Окрім цього у мінімальний термін Павло Чучка хоче організувати гідну роботу обласного осередку.
     
     "ВГОЛОС"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.