• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Огризко здійснив робочу поїздку до Запоріжжя
    Опубликовано: 2005-11-30 16:28:00
    30 листопада ц.р. Перший заступник Міністра закордонних справ України Володимир Огризко здійснив робочу поїздку до м. Запоріжжя в рамках реалізації Указу Президента України „Про заходи щодо вдосконалення координації діяльності органів виконавчої влади у сфері зовнішніх зносин”.
     
    Під час зустрічі з керівництвом області та на нараді зі співробітниками Запорізької облдержадміністрації В.Огризко обговорив поточні питання соціально-економічного розвитку регіону та перспектив поглиблення міжнародного співробітництва у контексті євроінтеграційних пріоритетів України та курсу на вступ до НАТО та СОТ.
     
    Перший заступник Міністра закордонних справ України також зустрівся зі студентами та викладачами Запорізького національного та Запорізького національного технічного університетів та розповів про основні засади зовнішньої політики України. У якості голови Національної комісії України у справах ЮНЕСКО В.Огризко відвідав Національний заповідник „Хортиця”.
     
    Прес-служба МЗС


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.